Povoljan softver za sigurnosno kopiranje sustava Windows

Tražite li pristupačno rezervno rješenje za Windows? Evo alata za sigurnosno kopiranje sustava Windows s više od 12 godina na tržištu (2021. godina) koji je pristupačan, potpun i pouzdan.
Vjerojatno ćete otkriti da ovo golo metalno rezervno rješenje nudi više načina za uštedu novca:

Alat se nudi kao trajna licenca, umjesto skupih godišnjih pretplata koje se automatski obnavljaju.

Uključuje širok raspon značajki, što bi dodatno koštalo u drugim rezervnim rješenjima, kao što su: Hyper-V sigurnosna kopija, VMware sigurnosna kopija, sigurnosna kopija baze podataka, sigurnosna kopija diska na razini sektora i centralizirano upravljanje. Budući da su sve ove značajke uključene, to je potpuno rješenje.

Trebate li sigurnosne kopije oblaka? Kako bi bilo da imate mogućnost stvaranja vlastitog daljinskog sigurnosnog kopiranja? Pomoću ovog alata možete povezati dva ili više poslužitelja ili računala i vratiti jedan na drugi i obrnuto putem interneta. Mnogi korisnici na taj način pohranjuju podatke iz ureda u svoj kućni ured i stoga uopće ne trebaju oblak ili ga koriste kao sekundarnu opciju.

Licence uključuju neograničene sigurnosne kopije virtualnih strojeva. Jedna licenca pokriva cijeli domaćin, bez obzira na to koliko je CPU-a instalirano.

Licence uključuju i tehničku podršku i nadogradnje na jednu ili dvije godine. To osigurava da ste uvijek u toku i da vam netko može pomoći po potrebi.

Softver generira inkrementalne komprimirane sigurnosne kopije s deduplication. Ova metoda štedi više od 90% skladišnog prostora na mnogim sustavima i u osnovi znači da će se alat vrlo brzo isplatiti.

Što je s "besplatnim" rezervnim alatima?

Besplatni alati su pametan marketinški trik koji radi samo s određenim vrstama ljudi. Prvo vam se kaže da je alat "besplatan", a zatim provodite puno vremena s njim kako biste ga naučili i dobili na posao. U nekom trenutku se udobno smjestite i sve se čini dobro, sve dok jednog dana ne bude predaleko niz cestu, morate dodati jedan dio koji nedostaje. Tada shvatite da ga "besplatno rješenje" nema i morate krenuti ispočetka s novim alatom, ili je cijena "nadogradnje" na plaćenu verziju, koja ima 'dio koji nedostaje' astronomska.

Varka je u osnovi da vas nalože da uložite svoje vrijeme i trud tako da se osjećate kasnije radije plaćate, a zatim morate tražiti i naučiti novi alat od nule. Dakle, oni vam daju vrlo ograničen alat, čija ograničenja nisu uvijek jasna od početka, a zatim traže $ 3,000 za jednostavnu malu značajku koja je samo u plaćenoj verziji. Budući da ste već potratili mjesec dana rada uzimajući 'besplatan' alat za rad, jer mu je nedostajala dokumentacija, testiranje i tehnička podrška, sada ste zapeli i osjećate da je 3.000 dolara manje otpada nego što počinje ispočetka.

Što je s plaćenim rezervnim alatima?

Uz plaćeno rezervno rješenje dobit ćete potpuno funkcionalno probno ispitivanje koje traje više od 20 dana. Tijekom tog vremena možete dobiti sva svoja pitanja odgovorena kvalificiranom tehničkom podrškom, pa čak i dobiti pomoć u postavljanju svega, te dobiti preporuke o tome kako iskoristiti svoje buduće ulaganje. Nakon što se osjećate ugodno, plaćate 249 dolara i nastavite sa svojim životom znajući da je tim za tehničku podršku uvijek dostupan kako bi vam pomogao ako vam je potrebna pomoć. Ako trebate donijeti brzu odluku, tim za tehničku podršku može odgovoriti na sva vaša pitanja čak i prije početka suđenja. Na taj način uopće ne gubite vrijeme ako rješenje ne odgovara vašim potrebama.

Koji scenarij zvuči bolje po vašem mišljenju?

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Je li Hyper-V bolji od VMwarea?

HYPER-V SIGURNOSNA KOPIJA I REPLIKACIJA: ŠTO JE NAJBOLJE?

Za i protiv pohrane u oblaku (Cloud Backup)