Kupite softver za sigurnosno kopiranje bez pretplate i uštedite novac

Tražite li rezervni softver bez pretplate, jer želite uštedjeti novac? Možda mislite da su softverske pretplate nova shema za mužnje novčanika, iz godine u godinu....i vjerujem da ste u pravu! Naravno, čini se da softver kao usluga u početku košta manje, ali nakon samo godinu dana plaćat ćete više. Dakle, zašto plaćati svake godine kada ste mogli zadržati softver zauvijek bez dodatnog plaćanja?
Kupite softver za sigurnosno kopiranje s trajnim licencama: Još uvijek postoji i dobar je za vaš novčanik

Trajne licence su shema softverskih licenci stare škole od koje većina softverskih tvrtki 'bježi'. Problem je u tome što za mnoge softverske tvrtke većina korisnika ne nadograđuje i to je loše za investitore koji se sve više trude za više prihoda.
Jedna od posljednjih tvrtki koja je ostala ponuditi trajne softverske licence je ova. Prema njihovom menadžmentu, većina njihovih korisnika rado obnavlja svoje licence, ali nitko nije prisiljen na to; stoga korisnici mogu nadograditi vlastitim tempom i još uvijek dobiti nevjerojatni popust kada to odluče učiniti.

Radi na windows i uključuje više-manje sve što je potrebno SMBs: Windows sama, Hyper-V virtualni strojevi, VMware, VirtualBox, backup na oblak i udaljene poslužitelje, baze podataka, datoteka poslužitelja, itd. Štoviše, nudi centralizirano upravljanje, sigurnosne kopije bez nadzora i ima solidnu 12-godišnju povijest na tržištu.
Zašto plaćati softver svake godine?

Njihove softverske licence vrijede zauvijek i svaka licenca dolazi s uključenim održavanjem softvera za jednu ili dvije godine. Nakon toga možete obnoviti ugovor o održavanju softvera za samo 25% troškova licence (tj. nevjerojatnih -75% popusta). Ako posjedujete ili upravljate mnogim računalima ili Windows poslužiteljima, dugoročno će vam uštedjeti stotine, ako ne i tisuće dolara.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Je li Hyper-V bolji od VMwarea?

HYPER-V SIGURNOSNA KOPIJA I REPLIKACIJA: ŠTO JE NAJBOLJE?

Za i protiv pohrane u oblaku (Cloud Backup)