Cloud Backup Solution: Sigurnosna kopija hyper-V virtualnih strojeva u oblaku putem Interneta

Tražite li rješenje za sigurnosno kopiranje u oblaku za hyper-V virtualne strojeve?

Pogledajte ovu sigurnosnu kopiju oblaka virtualnog stroja za Hyper-V. Cijene nisu samo konkurentne, već i sveobuhvatne. Osim sigurnosnog kopiranja u oblaku, možete postaviti vlastite lokalne i mrežne sigurnosne kopije, sa ili bez kompresije i šifriranja, bez dodatnih troškova.
Sigurnosna kopija u oblaku uključuje vlasničku tehnologiju koja značajno ubrzava sigurnosne kopije Hyper-V virtualnih strojeva čak i preko sporih veza propusnosti, a ugrađena deduplikacija osigurava da su vaše inkrementalne sigurnosne kopije najmanja moguća veličina. Dakle, ova tehnologija nudi dvije glavne prednosti: brže sigurnosne kopije u oblaku i 95% manje izgubljenog prostora. To se postiže prijenosom samo dijela sadržaja virtualnog tvrdog diska koji se promijenio između ciklusa sigurnosnih kopija.

Što je s tehničkom podrškom? Mnogi pružatelji usluga sudjeluju u dampingu cijena, ali ne nude uslugu nakon prodaje. Pristup tehničkoj podršci na licu mjesta posebno je važan ako vam je pomoć potrebna brzo. Ne samo da je naš tim dostupan da vam pomogne u hitnim slučajevima, već također uzimaju vremena da s vama razgovaraju o strategijama sigurnosnog kopiranja koje nude najbolje rješenje za vašu specifičnu infrastrukturu i potrebe.

Saznajte više o ovom rješenju za sigurnosno kopiranje u oblaku već danas i obratite se našem prodajnom ili tehničkom timu za prijedloge koji su savršeno prilagođeni vašim potrebama uz najnižu moguću cijenu.

Hyper-V Cloud Backup
Hyper-V Backup Software

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Je li Hyper-V bolji od VMwarea?

Za i protiv pohrane u oblaku (Cloud Backup)

HYPER-V SIGURNOSNA KOPIJA I REPLIKACIJA: ŠTO JE NAJBOLJE?