Sigurnosno kopirajte svoj Windows poslužitelj pomoću ovog konkurentnog softvera Veeam Backup

Jeste li umorni od plaćanja prekomjernih troškova za Veeam Backup samo za izradu sigurnosne kopije vašeg Windows poslužitelja? Dobra vijest je da postoji jednostavan i jeftiniji način izrade pouzdanih sigurnosnih kopija bez plaćanja godišnjih pretplata.
U ovom članku želim predstaviti vrlo moćno i profesionalno rješenje za sigurnosno kopiranje sustava Windows koje je dostupno od 2009. godine. BackupChain je od tada razvio i podržao brojne strategije sigurnosnog kopiranja, kao što su sigurnosno kopiranje virtualnog stroja, sigurnosna kopija windows poslužitelja, VMware sigurnosna kopija, kloniranje diska, slika diska i još mnogo toga. BackupChain je dostupan kao jednokratna naknada; Stoga je BackupChain još uvijek dostupan na način na koji se softver nekada tradicionalno nudio: po pristupačnoj i poštenoj cijeni. U isto vrijeme, dobivate fanatičnu tehničku podršku od njihovog tima, koji se 100% nalazi u Sjedinjenim Državama.
Ispada da veeam sigurnosna kopija nema mnogo značajki i mogućnosti unatoč visokoj cijeni. Mnogo toga je čisto strateško i nije tehničko. Glavna prodajna točka za BackupChain nije samo njegova pouzdanost i pristupačnost, već i činjenica da sigurnosne kopije možete fino podesiti kako želite, a da vas ne "ucjenjuju" da koristite vlasničke arhivske formate. Razmislite o tome, kada prestanete plaćati softver, ne možete ga vratiti bez plaćanja softvera. Što će se dogoditi u godinama koje dolaze ako ne možete otvoriti sigurnosne kopije. Je li Veeam prevelik da ne uspije? Pa, to je ono što smo mislili o nekim bankama, ali ispostavilo se da je drugačije.
BackupChain vam omogućuje odabir izlaznog formata i vrste pohrane koju želite koristiti. Često je najbolji izbor korištenje otvorenih standardnih formata podataka ili spremanje sigurnosnih kopija u izvornim formatima datoteka. To omogućuje jednostavan pristup kada glavni poslužitelji ne rade bez potrebe za intervencijom ili izvođenjem procesa oporavka. Za sigurnosnu kopiju Windows poslužitelja to je korisno jer postaje neovisno o rješenju sigurnosne kopije i omogućuje vam mnogo učinkovitije korištenje sigurnosnih kopija i sigurnosnih kopija.
Još jedna ključna značajka BackupChaina je ta što kombinira jednostavnost s fleksibilnošću i fleksibilnošću. BackupChain zahtijeva samo vrlo malu količinu preuzimanja, koja nije napuhana poput Veeama. Nema vanjskih poslužitelja baze podataka za instalaciju, nema dugih preuzimanja, nema beskrajnih popravaka itd. BackupChain se može jednostavno konfigurirati i nudi planer temeljen na zadacima u kojem možete jednostavno konfigurirati svoje strategije sigurnosnog kopiranja.
Na njihovoj web stranici pronaći ćete 20-dnevni potpuno funkcionalan testni prijenos koji dobiva punu tehničku podršku. Pokušajte BackupChain da biste vidjeli kako ga možete koristiti za sigurnosno kopiranje Windows poslužitelja ili bilo koje druge strategije sigurnosnog kopiranja koju trebate izvršiti. Otkrit ćete da je BackupChain proizvod koji nudi najbolju ukupnu vrijednost i najfleksibilnije mogućnosti pohrane uz troškove, štedeći vam novac od početka i izbjegavajući frustraciju napuhanih rješenja poput Veeama, koja su zapravo usmjerena samo na vrlo velike korporacije kojima ne smeta plaćanje prekomjernih pretplata, što zapravo ne donosi veliku dodanu vrijednost.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Je li Hyper-V bolji od VMwarea?

Za i protiv pohrane u oblaku (Cloud Backup)

HYPER-V SIGURNOSNA KOPIJA I REPLIKACIJA: ŠTO JE NAJBOLJE?