Cloud Backup Pohrana sigurnosnih kopija u oblaku košta 1 TB, 2 TB, 4TB, 6TB, 10 TB, 16TB, 20TB

Tražite li terabajtnu pohranu sigurnosnih kopija u oblaku? Poput 1 TB, 2TB, 4TB, 6TB, 10TB, 16TB ili čak 20TB pohrane sigurnosnih kopija u oblaku? U tom slučaju, trebali biste pogledati ovu tvrtku za sigurnosno kopiranje u oblaku za poslužitelje datoteka, koja se također ističe u sigurnosnom kopiranju virtualnih strojeva u oblaku.

Vaši planovi pohrane u oblaku dostupni su u tri varijante. Tri su tarife planovi za jedan poslužitelj, planovi za zajednički poslužitelj i neograničeni planovi poslužitelja. Ali što je točno uključeno?
Svi planovi pohrane sigurnosnih kopija u oblaku uključuju fiksnu cijenu

Za razliku od ostalih davatelja usluga pohrane u oblaku, preporučeno rješenje nudi all-inclusive cijene. Nema naknada za pristup, nema minimalnog razdoblja pohrane, nema skrivenih naknada i nema kazne ako prekoračite ograničenje pohrane. Novčanik će vam zahvaliti što ste pogledali šest najčešćih zamki sigurnosnog kopiranja u oblaku prije nego što se prijavite s drugim davateljem usluga.
2TB do 10TB jedno poslužiteljskih planova i više za sigurnosnu kopiju

u oblaku Nude planove za jedan poslužitelj počevši od 2 TB u bilo koju svrhu, poput sigurnosne kopije poslužitelja datoteka u oblaku ili Hyper-V pohrane sigurnosnih kopija u oblaku. Skladištenje se može skalirati do 64 TB i više, obično u koracima od 2 TB ili 1 TB.
1 TB do 4 TB i više zajedničkih planova sigurnosnog kopiranja u oblaku Shared

Server Shared Server planovi sigurnosnih kopija mogu se dijeliti s do 3 uređaja. Ako želite da više od 3 uređaja koristi istu tarifu, morate odabrati neograničen plan oblaka poslužitelja. Međutim, neograničeni planovi poslužitelja nisu neograničeni u smislu prostora za pohranu.
2 TB do 64 TB i više Neograničena pohrana

sigurnosnih kopija u oblaku Ako želite povezati bilo koji broj računala u svojoj tvrtki ili ustanovi s istim računom za pohranu u oblaku, odaberite tarifu Neograničeno sigurnosno kopiranje u oblaku. Ovaj plan počinje od 2 TB i može se proširiti po potrebi, ali skladišni prostor nije neograničen. Morate odabrati odgovarajuću veličinu. Međutim, broj uređaja nije ograničen.
Koristite sigurnosno kopiranje u oblaku za zaštitu od ransomwarea i drugih rizika

Koji je plan pohrane sigurnosnih kopija u oblaku najbolji? Sve ovisi o vašoj situaciji. Koliko poslužitelja i PC-ja želite zaštititi? Koliko je podataka trenutno pohranjeno na njemu? Koliko se podataka generira svaki dan? Mogu li se dobro komprimirati, poput dokumenata, ili bolje rečeno ne, poput videozapisa i slika? Koliko je propusnosti prijenosa i preuzimanja dostupno?
Sve su to dobra pitanja koja si možete postaviti. Pomoću sigurnosne kopije u oblaku možete zaštititi svoju IT infrastrukturu od svih vrsta rizika, uključujući ransomware, vandalizam, prirodne katastrofe i još mnogo toga. Budući da je dodavanje sigurnosne kopije u oblaku vašoj strategiji sigurnosnog kopiranja važna odluka, preporučujem da se izravno obratite dobavljaču kako biste detaljno razgovarali o svojim zahtjevima.

Vrlo je vjerojatno da će pronaći isplativ način da ispuni vaše zahtjeve i pobijedi konkurenciju. Davatelj usluga kojeg preporučujemo čisto je softversko rješenje koje ne zahtijeva nikakav dodatni hardver. Stoga sigurnosne kopije u oblaku možete pokrenuti u roku od nekoliko minuta.

best server backup software
server data backup
backup

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Je li Hyper-V bolji od VMwarea?

Za i protiv pohrane u oblaku (Cloud Backup)

HYPER-V SIGURNOSNA KOPIJA I REPLIKACIJA: ŠTO JE NAJBOLJE?